Foto eigenaresse (Brechtje)

Hi! Ik ben Brechtje (@brechtjehof) en sinds 29 april 2019 ben ik de trotse eigenaresse van Blossom Jewellery! Ik ben 19 jaar en studeer in Amsterdam aan de HvA. Ik ben altijd al fan geweest van het dragen van sieraden, dus besloot ik om mijn eigen webshop te starten met mijn eigen handgemaakte sieraden.

Inmiddels heb ik al heel veel meiden (en ook jongens) blij mogen maken met mijn producten. Op het moment run ik Blossom alleen en is de levertijd dus ook 1-6 werkdagen, omdat alles per bestelling op maat wordt gemaakt. Heb jij dus bijvoorbeeld een afwijkende maat, dan kun je me altijd een berichtje sturen op insta (@blossomjewellery.nl) om te kijken wat er mogelijk is!

Voor Blossom werk ik met verschillende materialen om zo een goede balans te creeëren tussen prijs & kwaliteit. Per item staan alle gebruikte materialen weergegeven in de beschrijving. Hier een kort overzicht:

Stainless Steel: Stainless steel is een materiaal dat we veel gebruiken omdat het niet verkleurt. Met items die volledig gemaakt zijn van stainless steel kun je dus ook lekker zwemmen, douchen & slapen!

Gold-/Silverplated: Veel bedeltjes die ik gebruik zijn van koper of zinc alloy gecoat met een laagje goud of zilver. Dit laagje kan gaan slijten, hoe snel dit gebeurd heeft te maken met hoevaak je het sieraad draagt, en hoe je het verzorgt. Doe deze sieraden af met douchen, zwemmen, slapen en sporten om ze langer mooi te houden!

Wil je me iets vragen? Dan kun je een berichtje sturen naar: shopblossomjewellery@gmail.com of @blossomjewellery.nl

Bedankt voor het supporten van mijn small business! Liefs,

𝑩𝒓𝒆𝒄𝒉𝒕𝒋𝒆 𝒗𝒂𝒏 𝑩𝒍𝒐𝒔𝒔𝒐𝒎 𝑱𝒆𝒘𝒆𝒍𝒍𝒆𝒓𝒚  

© 2020 - 2021 Blossom Jewellery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel